Cadeautjes voor een 4-jarige

Het is eindelijk zo ver! We hebben een echte kleuter. Evelyn is alweer vier jaar geworden. Dat betekende ook dat we weer opzoek moesten naar verjaardag cadeautjes. Wat geef je aan een kleuter die vier wordt? Ik heb weer een aantal ideeën op gedaan. Dit zijn onze cadeautjes voor een 4-jarige!

Fiets

De afgelopen jaren heeft ze een loopfiets gehad. Hierdoor leren kinderen hun evenwicht te bewaren. Ze kon ook al snel erg goed met haar loop fiets overweg. Maar ze wordt steeds groter en dus was het tijd voor een nieuwe grotere fiets. 16 inch hebben we aangeschaft. Voor iets meer dan 100,-. Bij een fietsenwinkel in de buurt.

Step

Wanneer een kind goed kan staan en lopen kun je kijken naar een step voor je kind. Steppen is goed voor de motoriek en het leren bewaren van de evenwicht. Dit is de Evo step. Deze kost 35,- Maar er zijn veel verschillende steppen en ook veel verschillende prijzen.

Barbies en poppen (Barbie met huisdier)

De laatste paar maanden is ze een echt poppen meisje. Ze kan zich uren vermaken met zowel grote al kleine poppen. Voor haar verjaardag heeft ze meerdere Barbies gekregen. En wat kleinere poppen.

Puzzelen

Ik heb wat moeilijkere puzzels gekocht. Ze maakte de laatste tijd vrij makkelijk puzzels van 12 en 16 stukjes. Nu zijn we naar een stapje moeilijker gegaan en heeft ze puzzels met 24 stukjes of meer.

Naar school

Als je vier jaar bent mag je naar de basisschool. We hebben haar dus ook wat broodtrommels en drinkbekers gegeven. We hebben meerdere gekocht zodat we ook wat kunnen afwisselen.

Spelletjes en kleurboeken

Het is maar net waar je kind van houd maar spelletjes zoals kwartet en electro vind ze ook erg interessant. Ook heeft ze een waterkleurboek gekregen. In de waterstift doe je een beetje water, het is net een kwastje. Geen geknoei en als de kleurplaat weer is opgedroogd kun zehet weer opnieuw inkleuren.

Playmobil

Nog steeds is Playmobil hier hét speelgoed waar echt ook dagelijks mee worden gespeeld. Eerder kreeg ze al onder andere het kinderdagverblijf en het woonhuis. Nu kreeg ze de Camper en de marktkraamwagen.

Andere blogs

Geef een reactie