Cadeautjes voor een dreumes

Zoals ik ook bij de verjaardag van Evelyn heb gedaan wil ik nu ook weer de cadeau ideeën delen! Wat is leuk om aan een kind van 1,5 jaar te geven? Lees verder over wat sinterklaas bij ons heeft achter gelaten.

Zoef zoef dierenboom

Zoef zoef is heel erg breed. Je kunt veel dingen bij kopen en de verzameling van Vtech uitbreiden. Ik kocht voor Evelyn de zoef zoef dierenboom. Bij deze dierenboom zit Patty panda. De panda maakt geluidjes en zingt liedjes. En het geluid wat er uit komt is voor een plastic panda best wel goed! Er zitten drie vormpjes bij. Een vierkant, cirkel en een driehoek. Deze kunnen ook in de boom gegooid worden.

Boerderij

De boerderij op de foto is vanaf 2 jaar. Wij houden de doos nog even dicht omdat het nog best wat kleine onderdelen heeft. Zodra ze wat groter is gaan we de boerderij in elkaar zetten en mag ze er mee spelen.

Boeken

Boekjes doen het hier altijd goed. Boekjes met dieren doen het momenteel nog veel beter. Boekjes met dieren én geluidjes doen het nu het aller best! En niet onbelangrijk, ze zijn bijna overal te koop.

Puzzels

Puzzels maken begint ze nu ook steeds interessanter te vinden. We hebben een aantal puzzels gekocht en ze leert heel snel hoe het werkt en omdat het een dieren puzzel is benoemen we gelijk de dieren.

Buggy en pop

Ze is nog niet bezig met een rollenspel. Alles gaat in de buggy inclusief zij zelf. Maar ze speelt er wel vaak mee.

Houten Ikea stoeltje

Duplo hond kat vogel

Met duplo kun je alle kanten op. Tot nu toe vind ze het nog niet heel interessant. Misschien komt het als ze wat ouder is.

Kleding

Groeien blijft ze doen. Kleertjes zijn dus ook nooit weg. Op dit moment groeit ze langzaam van maat 86 naar maatje 92/98.

Poes met reismandje

Ze vind het helemaal geweldig! Nala heet de poes. Er zit een borsteltje bij en een föhn. Met Nala kan ze lekker knuffelen en Nala in en steeds weer uit het mandje halen is een dagtaak geworden.

Theeservies

Thee drinken is ook een favoriet. En het is leuk om samen te spelen. Ze pikt het snel op als je laat zien hoe je thee schenkt en even gaat roeren. Nu moet ik dagelijks thee drinken. Ach… er zijn ergere dingen;).

Wat is het favoriete speelgoed van jouw kind? Laat je reactie achter.

Geef een reactie