Chinese kalender

Al voor ik zwanger was kwam ik een artikel tegen van de Chinese kalender. Ik vond het een leuk artikel om te lezen dus het bleef hangen. Toen ik daadwerkelijk zwanger was heb ik mijn gegevens ingevuld. Al maakte het mij totaal niet uit wat het geslacht zou worden.

Bakerpraatjes

Ondanks dat de gezondheid natuurlijk voorop stond was ik erg nieuwgierig wat het zou gaan worden. Ik heb de bakerpraatjes zeker ook gelezen. Bij een hoge buik zou je een meisje krijgen, bij een lage buik een jongen. Volgens mij speelt de bouw van je lichaam ook een rol hier in. Ik geloof echt niet alles wat ik lees. En zoals in een andere blog al beschreven Verbindelaren krijgen meisjes, zo heb je nog een hoop praatjes. Toen bij de 20-weken echo alles goed bleek te zijn wilden we het geslacht ook echt weten. Ik wilde gericht kleertjes kunnen kopen. De neutrale kleertjes vond ik maar saai.

Bij de Chinese kalender zocht ik mijn leeftijd en de maand van de conceptie op. Voor mij was dit 29 jaar en eind augustus. Eigenlijk was ik 28 jaar. Maar chinezen tellen anders. Een baby is niet 0 jaar maar 1 bij de geboorte. En volgens de kalender zouden wij een jongen krijgen. Bij de 20-weken echo zagen we een meisje.

Even fantaseren

Ik geloof niet in de kalender. Maar deze bakerpraatjes vind ik wel leuk om te lezen. Aangezien het geslacht hoe dan ook 50% kans blijft vind ik het leuk om het te blijven raden. Was de uitslag bij jou wel goed? Laat het even weten in een reactie!

Even fantaseren

Geef een reactie