Definitief vertrek, telefoon gebarsten & filmen

Via deze link kun je het hele artikel lezen; Helpen in het Caribisch gebied

Week 2

Marineschip schiet te hulp…

We weten eindelijk meer! De uitzending naar de West gaat gewoon door, de datum staat vast. Wel jammer dat de pers in dit geval eerder wist hoe het zat dan wij als familie… We wisten heel lang niet of het door zou gaan en hoelang de reis zou gaan duren. Er werd al langer gesproken over zes maanden en dat zou het als nog wel kunnen worden. We zullen moet afwachten. Maar de komende maanden zal ik vooral gaan schijven over onze alleenstaand ouderschaps-avonturen en alles daarom heen. Dankzij het corona virus zit ik ook nog wel even thuis wat werk betreft. En komen wij ook nergens. Dit zal een lange zomer worden.

Corona slaat keihard toe op Curaçao en St. Maarten: ‘Geen eten voor kinderen’

Telefoon

Omdat ik graag bereikbaar ben zeker nu heb ik ook graag een hele telefoon in mijn bezit… Evelyn was wel klaar met mijn telefoon en gooide het met het scherm naar onderen op de grond. Jazeker een dikke vette barst. Dit laten repareren is in een middagje gedaan gelukkig maar het bedrag vond ik niet heel grappig. Er zal nog wel meer sneuvelen ben ik bang.

Omdat ze volgende maand jarig is heb ik ook vast wat cadeautjes besteld. Hier kom ik in een andere blog op terug.

Filmen

Omdat er wel contact mogelijk is af en toe en hij wel een paar maanden weg is en veel moet missen van de ontwikkelingen van Evelyn heb ik besloten om zo nu en dan te filmen. Helaas is er veel reclame bij het programma dat ik hiervoor gebruik dus ik weet nog niet of ik dit online ga zetten.

Ik ga zo boodschappen doen zonder Evelyn want “ze” (supermarkt medewerkers) hebben liever dat je je kind thuis laat. Dus breng ik haar zo weg naar opa en oma en dan kan ik even de stad door. Volg ons verder op Insta ook daar staan zo nu en dan wat filmpjes.

Geef een reactie