Dit ben ik

Ik ben Jessica, geboren op 9 mei 1989. In maart 2019 ben ik met deze website begonnen. Ik post regelmatig een blog over het moederschap. Op 16 mei 2018 zijn wij ouders geworden van een dochter. In 2016 ben ik voor het eerst gaan bloggen onder de naam “Denhustru” (de vrouw van een militair). Op de website staan blogs over de uitzending en oefeningen in de periode dat we nog geen kinderen hadden en nog maar kort samen waren.

Het begin

Op de basisschool ontdekte dat ik het schrijven heel erg leuk vond. Ik ben begonnen met gedichten schrijven en heb ook wel geschreven voor andere websites waaronder een bedrijf. Toen onze dochter werd geboren kwamen er nog veel meer ideeën. De onderwerpen waar ik over schrijf lopen erg uiteen. Van opvoeding tot dagjes uit. Ik deel graag tips, ervaringen en ideeën die ik zelf als jonge moeder zou willen weten. Daarbij bouw ik ook voor mij en Evelyn een leuke herinnering op.

Je kunt mij ook volgen op Instagram en Facebook.

Wil je meer weten? Klik dan hier voor de Q&A. Heb je vragen? Laat gerust een reactie achter!

Wist je dit?