Dit ben ik

Ik ben Jessica, geboren op 9 mei 1989. Jeroen en ik hebben een Geregistreerd partnerschap sinds 30 maart 2016, maar wij kennen elkaar al sinds 2010. Op 16 mei 2018 zijn wij ouders geworden van een dochter. In 2016 ben ik voor het eerst gaan bloggen onder de naam “Denhustru” (de vrouw van een militair).

Ik ontdekte dat ik het schrijven heel erg leuk vond. En toen onze dochter werd geboren kwamen er nog veel meer ideeën. De onderwerpen waar ik over schrijf lopen erg uiteen. Ik schrijf hierover omdat ik het leuk vind om mijn ideeën en ervaringen te delen. Zo bouw ik ook voor mij en Evelyn een leuke herinnering op. Je kunt mij ook volgen op Instagram en Facebook.

Wil je meer weten? Klik dan hier voor de Q&A. Heb je vragen? Laat gerust een reactie achter!

Wist je dit?

Je kunt de blogs ook vinden op mamaplaats.