Monkey Town

Het moest er eens van komen, we waren nog nooit naar Monkey Town in Hardenberg geweest. Op de site zag ik dat ze een peuter gedeelte hadden tot 4 jaar. Dus we konden op de regenachtige dinsdag mooi binnen spelen. Ik had in gedachte dat er wel meer kinderen zouden zijn. Dat dacht ik verkeerd en dus moest ik zelf op de glijbaan en trampoline…

Nou hebben wij een peuter die van wat uitdaging houdt. Dus was ze vrij snel uitgekeken bij het peutergedeelte en ze zag een grote glijbaan bij het andere gedeelte, wat geschikt is voor kinderen van 4 tot 12 jaar stond op het bordje. En zo zaten we samen op de grote glijbaan… Geweldig vond ze het! Dat er geen andere kinderen waren van haar leeftijd vond ik wel jammer. Maar we konden wel samen springen op de trampoline. Voor mij was dit heel erg lang geleden.

Lekker spelen!

Het reserveren kan telefonisch en per mail. Het duurde wel lang voor ik een bevestiging kreeg via de mail. Daarom heb ik ook maar gebeld. Bij het reserveren kocht ik ook een pakketje met eten en drinken. Maar daar zijn we eigenlijk bijna niet eens aan toegekomen.

Monkey Town is zeker een aanrader en als het mag (voorlopig hebben we nog wel even corona) zou ik ook zeker gewoon mee spelen.

Geef een reactie