Niet verhuizen & een gekke week

Klein maar fijn

Vanwege de gekke woningmarkt hebben we besloten eerst niet te verhuizen. We zullen eerst een huurwoning moeten vinden zodat we sowieso onderdak hebben en dan pas het huis verkopen. Maar eigenlijk vind ik het ook wel goed zo. We hebben een leuke buurt met veel jonge kinderen en een speeltuin voor de deur. Het is misschien wat klein aan het worden maar wel nog steeds gezellig.

Varen…

De afgelopen maanden was Jeroen heel veel thuis door de corona besmettingen. En daar konden we prima aan wennen. Ook een aantal diensten van mij zijn uitgevallen. Vanaf volgende week zal ik het toch weer een hele week alleen moeten doen.

Lekker buiten

Evelyn en ik gaan samen vaak naar buiten. Soms speelt ze met de kinderen uit de buurt, soms loop ik met haar door het bos of gaat we bij slecht weer een stukje rijden. In de auto valt ze dan nog wel eens in slaap. Overdag wil ze niet meer naar bed. Maar dit trekt ze lang niet altijd. Daarom rij ik tot ze slaapt. Het nadeel is wel dat ze de eerste 10 minuten nogal boos is als ze weer uit de auto moet. 😅

Pasen

De komende dagen werk ik nog even en 2e paasdag zijn we allebei vrij. Maar iets leuks gaan doen kunnen we wel vergeten nu alles nog dicht is.

Geef een reactie