Oefening dus weer alleen

Niet echt een blog wat ik zelf voor ogen had. Ik heb het iets drukker doordat ik weer even alleen ben. Hieronder even een kleine uitleg.

We zijn weer een paar weken alleen. Maar wij vermaken ons altijd wel en daarbij moet er gewoon gewerkt worden. Door het corona-verhaal was de bezetting op een paar marineschepen minimaal maar omdat er weer een oefening op de planning stond is het schip toch vertrokken. Voor het nieuwe jaar staat er ook weer een uitzending op de planning. Daar kom ik in januari nog wel even op terug. Deze oefening duurt niet zolang als de uitzending.

Sinterklaas

We zijn vooral aan het dansen en zingen met de Sinterklaasliedjes. Ik heb een cadeautje voor 5 december. Ik ben nog wel opzoek naar tips…;) Ik probeer er nu dagelijks uit te gaan om even te wandelen als het droog is dus ik zal de komende weken een aantal foto’s plaatsen.

Poepangst

De poepangst gaat wel iets beter nu ik haar heel veel fruit laat eten. Haar interesse in de wc is ook veel meer geworden. Ik had in de reacties wel nog tips gekregen en die ben ik nog aan het uitproberen.

Insta

Hou even de insta in de gaten. Er komen nog wat leuke foto’s voorbij.

Geef een reactie