Onze cadeautjes voor een 2-jarige

Net als bij de eerste verjaardag ga ik in deze blog laten zien wat we Evelyn cadeau hebben gedaan op haar tweede verjaardag. Op 16 mei is ze alweer 2 jaar geworden en heeft ze hele mooie cadeautjes gekregen. Mocht je ook nog opzoek zijn naar cadeautjes voor een peuter? Hier komen wat ideeën. Bij de opvang ben ik gaan vragen wat ze leuk vond om mee te spelen. Ze kreeg van ons, familie en kennissen onder andere kleding, stoepkrijt, boekjes. Maar met stipt op nummer 1 staat het;

Keukentje

Bij onder andere Ikea kun je een houten keukentje kopen. Ook bij kinderkeukens.nl zijn leuke keukentje te krijgen. Ze heeft deze keuken gekregen. Bij de keuken zitten 2 houten pannetjes. Ik kocht bij de Action een hamburgerset als uitbreiding.

Driewieler

Bij de Prenatal kocht ik deze driewieler. Helaas is ze nog net iets te klein om er helemaal zelf op te kunnen fietsen. Dit frustreert haar best wel.

Vtech Mijn eerste 100 woordjes

Vtech heeft ook leuk speelgoed. Het boekje “Mijn eerste 100 woordjes” is een boekje met verschillende thema’s en de daarbij behorende woordjes en geluidjes. Op een grappige manier leert ze zo nieuwe woordjes. Een super leuk boekje. Ik heb een filmpje hieronder toegevoegd.

Meeneem ark

Van playmobiel kreeg je ze deze ark. Ze vind dieren nog steeds heel erg leuk dus het leek mij leuk om haar dit cadeau te geven

Tekenbord

Dit tekenbord vindt ze ook prachtig! Ze tekent de laatste tijd heel veel dus hiermee kan ze goed uit de voeten en ze kan het zo weer weg halen als ze wat anders wil.

Opblaasbaar zwembad

Het voordeel aan een lente/zomer kind is het mooie weer en de zomerse cadeautjes die je dan kunt geven. zoals dit opblaasbadje ideaal voor de komende maanden als het warmer wordt. En met het corona verhaal zullen we nog wel lang moeten badderen in de tuin. Maar dat komt wel goed!

De camera

Deze foto camera werkt op batterijen en maakt echt een geluidje en een flits wanneer je op het knopje drukt. Als je er door heen kijkt vervormd het beeld een beetje door het geribbelde glas wat een grappig effect geeft. Ook een leuk cadeau.

Baby

Ze is een echt moeder meisje… De pop hoort er hier gewoon bij. Deze kocht ik bij de Wibra. Er zit een potje, flesje en speen bij. En er wordt dagelijks mee gespeeld.

Klei met vormpjes

Ook met klei kun je een leuke middag hebben. Deze klei is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. En wij hebben er ook vormpjes bij.

Andere blogs

Wil je nog meer ideeën voor cadeautjes kijk dan even hier onder in een andere blog.

Geef een reactie