Onze poep week

De blog ligt een beetje stil… Omdat ik niet steeds over dezelfde onderwerpen wil schrijven en omdat ik bezig ben met wat “aan rommelen in het huis”. Ik heb de kleertjes die te klein zijn van Evelyn uitgezocht en inmiddels te koop staan. Sommige spullen die we niet meer gebruiken heb ik weg gegeven. De afgelopen weken bestonden vooral uit de poepangst en wat andere momenten daarom heen.

Poepangst

Er kwamen verschillende tips binnen na aanleiding van de andere blog, we zijn hier mee aan de slag gegaan. Sommige tips proberen we nog steeds uit. Van belonen tot het potje. We geven haar heel veel drinken, groentes en fruit en ik probeer dagelijks een wandeling te maken zodat ze lekker kan rennen en bewegen. En heel even leek het beter te gaan. Maar afgelopen week was het ’s nachts alleen maar huilen en paniek bij haar en heb ik haar vooral naast me gehad. En pas aan het einde van de middag kwam het eindelijk en konden we weer een nachtje door pakken. Ik heb het idee dat ze het gevoel van de druk heel vervelend vindt. Want wat ik aan trof in haar luier was niet echt hard. Inmiddels heb ik wel contact gehad met de huisarts en gaan we een laxerend drankje proberen.

Pakjesavond

We hebben deze week natuurlijk ook pakjesavond gehad en ze is weer mega verwend. In een andere blog zal ik nog even terug komen op de cadeaus die ze heeft gekregen. Daarnaast was papa ook jarig dus

Peuterspeelzaal

Evelyn gaat nu een aantal weken naar de peuterspeelzaal en dat is één groot feest. Op dinsdag krijgen we de vraag of ze al heen mag en op donderdag loopt ze zingend de deur uit. Ik vind het zo leuk dat ik weer grote stappen vooruitgang zie. Ze komt met eigen ideeën tijdens het spelen en haar woordenschat groeit enorm! Als die eigengemaakte werkjes hang ik gezellig op.

2021

In het nieuwe jaar staat weer een langere reis op de planning. Ik zal weer een paar weken alleen voor Evelyn moeten zorgen. Dat is in combinatie met werken wel eens pittig. Nu eerst deze lockdown doorkomen. In iedergeval heb ik nu wel weer tijd voor de blog. Ik zal de komende week weer wat foto’s delen op Instagram. Hou deze in de gaten!

Geef een reactie