Opruiming?

Over een paar jaar staat er weer een verhuizing in de planning. De vierde voor ons. De volgende verhuizing willen we gaan doen om dichter bij het werk te wonen. Zo hebben we maandag in een andere woonplaats gekeken bij een woning. Deze gaan we niet kopen omdat er te veel aan moet gebeuren. Wel hebben we het stadje nog even bekeken.

Het liefst wil ik voor dat Evelyn vier jaar wordt verhuizen zodat we haar niet ook nog naar een andere school moeten brengen. Maar we hebben geen haast. We hebben nu ook een koopwoning dus we hoeven eigenlijk nergens heen. Onze laatste verhuizing verliep alles chaotisch en ik had nog niet alles uit gezocht wat ik wilde. We hadden dus mega veel zooi! Dit wil ik niet nog eens dus ben ik alvast begonnen. Maar waar begin je? En hoe ga je opruimen terwijl je een klein kotertje hebt rond huppelen. Daarnaast kom ik dagelijks op onze zolder omdat onze wasmachine en droger er ook staan. Dus ik wil het nu ook gewoon netjes.

Babyspul

Nu hebben we nog meer spullen dan bij onze vorige verhuizingen omdat we Evelyn hebben gekregen. Ik ben dan ook met haar spul begonnen.

Al haar te kleine kleertjes had ik in eerste instantie bewaard voor als er een tweede zou komen. Maar omdat we voorlopig geen tweede willen heb ik ze uitgezocht. Van maat 50 tot en met maat 80. Ze heeft alleen nog soms een broekjes maat 80 aan. De rest is maat 86/92. De merk kleertjes en kleertjes die ik zelf heb gekocht of van familie heb gekregen heb ik bewaard. Tweedehands kleertjes en sommige kraamcadeautjes zijn via weggeefhoeken op Facebook weg gegaan.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is mail.antagonist.jpg

Speelgoed

Dit zelfde heb ik met het speelgoed gedaan waar ze niet meer naar om kijkt. Alle rammelaars en zachte speeltjes wat in de box lag zitten nu in een plastic IKEA bak op de zolder. Speelgoed wat tweedehands was of beschadigd is weg gegaan. De maxi-Cosi wil ik niet weg doen. Ondanks dat het misschien nog jaren zal duren voor het misschien weer gebruikt gaat worden. De babykamer is nog in gebruik. Kinderwagen, box en buggy net zo.

Ik ben afgelopen week de zolder gaan opruimen. Ik had eindelijk een extra dagje vrij. Wat een bende kun je hebben, Ik vond nog een tas vol decoratiespullen. De container zit nu al half vol en ik heb nog iemand blij kunnen maken met wat klein spul. Lang leve de weggeefhoek! Ik kom nu vooral veel spul van defensie tegen wat nog niet weg mag. Ik moet de komende tijd nog even aan de slag. Als iemand nog opruimtips heeft….?

Geef een reactie