Persoonlijke blog

In deze blog wil ik even laten weten hoe onze week eruit zag. We hadden een paar rustige dagen. Maar ook een “keuringsdag”. Het was ook nog mooi weer dus we hebben weer lekker een stukje gefietst.

Maandag

hadden we een shopdagje. Evelyn is lekker nieuwsgierig en vindt het super leuk om even de stad in te gaan. We hebben weer wat leuke dingen gevonden. De foto’s van de leuke dingen komen op mijn instagram.

Dinsdag

was een rustig dagje. Rond 09.00 uur ben ik met Evelyn naar beneden gegaan en kreeg ze haar fles. (160 ml) Om 12.00 uur heb ik haar weer naar bed gebracht en ben ik gaan werken aan de site en de blogs. Meestal gaat ze er ongeveer 13.30 uur weer uit en dan eten we wat lekkers een koekje of wortelchips. Om 14.30 uur weer een flesje, daarna zijn we even boodschappen gaan doen en uiteindelijk waren we om 16.30 uur weer thuis. Om 18.00 uur gingen we groente eten en wat drinken, nog even spelen tot 19.00 uur daarna in bad en weer naar bed. 22.30 heb ik haar weer naar beneden gehaald voor de laatste fles. Meestal gaat ze na een half uurtje weer naar bed en dan slaapt ze de hele nacht.

We zijn inmiddels van 4 flessen in 24 uur naar 3 gegaan. Ze drinkt nu tussendoor diksap of thee. Soms heeft ze nog wel behoefte aan de 4e fles. Deze krijgt ze dan nog rond 18.30 uur maar dit is zelden.

Woensdag

was het ook mooi weer en zijn we weer even gaan fietsen. Evelyn heeft wat buiten in het gras gespeeld. Deze dag was niet helemaal haar dag. Wanneer ze haar zin niet krijgt gaat ze liggen schreeuwen. Ze heeft een pittig karakter en ze laat dit soms even goed zien.

Keuringsdag

Donderdag

was wat ik noem de “keuringsdag”. De dag van het consultatiebureau. Op het laatste moment bedenk ik me dat ik haar vaccinatie kaart mee moet nemen.

Toen we het gebouw binnen kwamen was alles anders. De kleedruimte waar we ook moeten wegen en meten was opeens aan de andere kant van de ruimte. Na wat rond kijken en wennen aan de andere indeling mocht ze op de weegschaal. “9 kilo”, iets gegroeid. Daarna even meten, “73 cm”. Oja die kaarten niet vergeten af te geven. Na een paar minuten wachten worden we geroepen.

“Ze is verkouden” Ik uit toch een beetje m’n zorgen over het hoestje. Het duurt al lang. En is al de 3e keer in een half jaar. De kinderarts wordt erbij geroepen en luistert naar de longen. Evelyn kijkt bang en wordt boos. Ze gooit haar speeltje tegen de muur.

Vaccinatie

We krijgen groenlicht voor de vaccinatie. Ik hou haar in de houdgreep. Woest is ze! Gillend en krijsend zit ze op schoot. Als ik haar wil aankleden werkt ze ook niet mee. Een fles drinken is het tovermiddel. Zonder problemen gaan de kleren aan.

Nog een stukje fietsen, een hapje eten en naar bed.

Vrijdag

2 rode bultjes van de prikken op de boven beentjes. Verder niet ziek. We zijn niet weg geweest. Ik heb heel saai een paar wasjes gedraaid. We hebben wat Woezel en Pip liedjes geluisterd.

Volgende week staat er een afspraak bij de osteopaat voor mezelf. Daar ga ik voor de 3e keer heen.  Hier ga ik een andere keer verder op in.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben laat dan een bericht hieronder achter of neem contact op via het contact formulier. Vergeet ook niet mij te volgen op mijn instagram account.

Geef een reactie