Shopblog!

Voor deze keer maar even een shopblog. Evelyn is nu weer flink aan het groeien ze is nu 20 maanden en gaat van maat 86 naar maat 92. Ik moest voor haar nog wat kleding in maat 92 hebben. Dat heb ik de afgelopen week even gehaald. Zoals je kunt zien is de wasmand en haar kledingkast weer goed gevuld.

Slaapzak

Bij de Lidl waren de slaapzakken in de aanbieding. Voor 7,- euro kocht ik gewoon in de winkel de witte met en pandabeertje er op. Online zijn ze ook te bestellen.

Winterjas

Haar andere winterjas is wat lichter van kleur. Hartstikke leuk maar heel snel was deze al vies. Daarom kocht ik een 2e jas voor als de andere in de was zit. En de kleur is donker. Ik blijf niet bezig natuurlijk;) Voor 10,- euro bij de KIK

Zachte broekjes

Bij de C&A kocht ik 2 zachte Nijntje broekjes. Deze 2 broekjes kosten samen 12,50 euro. Maar het is nu uitverkoop dus misschien heb je geluk als je gaat kijken!

Het is een lekker stofje, niet te dun.

Vestjes

Deze twee vestjes kocht ik ook bij de kik. Vestjes vind ik lekker makkelijk. Ik kan er een shirtje met korte en ook lange mouwen onder doen mocht het heel koud zijn.

Spijkerbroek

Ik hou van spijkerbroeken! Ze kunnen overal bij en ze zijn lekker warm. Deze kocht ik bij de Zeeman. De prijs week ik niet meer zeker maar het zal zo rond de 10,- euro geweest zijn. Door het elastiek kan de broek wat strakker gemaakt worden zodat deze niet afzakt.

Dit roze broekje kocht ik in de uitverkoop bij de Hema. Volgens mij was deze 4,- euro. Deze leuke trui kreeg ze van Sinterklaas

Shirtje

Het kerst shirtje kocht ik bij de Wibra voor iets van 5,- euro.

Pyjama

Deze pyjama kocht ik ook bij de Wibra voor 8,- euro volgens mij. Dit is maat 92\98 en nog veel te groot. Maar we leggen hem even apart. Ze groeit er vanzelf in.

Romper

Rompers koop ik het liefst bij de Wibra. Maar deze romper komt van de C&A en bevallen mij ook goed. Ze zijn van bio katoen en deze koste maar 2,50 euro.

Sokken

De blauwe Disney sokken komen van de C&A ik had er 3 paar voor 4,90 euro. Ze heeft nu schoenmaat 20.

Kruidvat sokken

De Woezel en Pip sokken vond ik bij de Kruidvat. Er zaten 3 paar in een doosje. Voor 4,- euro. Inmiddels zie ik de sokken daar niet meer. Ik ben nog steeds vaak te vinden bij het Kruidvat. Alleen de luiers koop ik er niet maar ik blijf het een leuke winkel vinden. Ze hebben soms ook erg leuke aanbiedingen. Ik heb er ook een boekje gekocht van Peppa big.

Voor mezelf kocht ik ook nog een simpel blauw gestreepte blouse bij de H&M. Waar ga jij graag heen voor kinderkleding? En welke maat heeft jou kind nu?

Blog tip: Welke luiers gebruiken wij wel?

Geef een reactie