Tot haar nek in de drek


Al een paar dagen heerst de griep. Twee weken geleden lag ik zelf voor pampus. En nu was het de beurt van mijn echtgenoot. Na heel veel kopjes thee en heel veel beschuitjes maken zijn we nu weer op de goede weg. Dacht ik… Sinds een paar dagen is er nog een hek van de dam…. Nu zijn we een hoop diarree, extra luiers en schone kleren verder. En oja weer die @#$% tandjes!

Zelf heeft de kleine er geen last van. Ze zingt nog liedjes, speelt, eet en drinkt gewoon verder. Maar ik moet het zo goed in de gaten houden. Haar even op  tillen of neer zetten met een net volle broek en ze zit weer met haar nek in de drek. Letterlijk! En dan die rode billetjes, daar smeer ik halve potten Sudocréme op en het helpt gewoon niet.

We hebben maar een extra slaapzak gekocht. En de luiers van de Etos wel een maatje groter. Want toen ze ’s ochtends uit bed getild werd kon ze regel recht de douche in met haar slaapzak nog aan. En vandaag is het dus nog steeds was-dag.

*Maandag zijn we na 9 dagen diarree toch maar even bij de huisarts gaan kijken. Natuurlijk niks gevonden en die zelfde middag, hoe kan het ook anders, was de diarree weg… Toch een griep- tandjes combinatie denk ik. We zijn er gelukkig weer!

Andere blogs

Geef een reactie