Uitzendingen: Stoppen met de pil

De uitzending naar De West loopt nu naar z’n eind. Nog ongeveer twee weken en dan is het weer tijd om naar Den Helder af te reizen. Ik ben zo benieuwd hoe Evelyn gaat reageren. Dit was voor haar voor het eerst, drie maanden zonder papa…

Uitzendingen

Een uitzending duurt meestal meerdere weken en soms maanden. Deze uitzending zou tussen de vier en 6 maanden gaan duren. Soms wordt dit bijgesteld. Wanneer een uitzending langer dan twee maanden duurt laat ik in die maanden de pil wel eens staan. Dat heb ik de afgelopen maanden ook gedaan. Ik merkte vrijwel direct een verschil na het stoppen. Ik voelde me een stuk fitter. En de afgelopen maanden heb ik ook mijn cyclus weer leren kennen. Die trouwens compleet in de war is…

Weer opnieuw beginnen

Binnen nu en een paar dagen begin ik weer met de pil. Na het verwijderen van de Implanon heb ik toch weer gekozen voor de pil. Nog steeds voorlopig geen tweede baby. Voor het nieuwe jaar staat er namelijk weer een lange uitzending op de planning. Wij kiezen hierdoor bewust om nog even verder te gaan met de pil. Maar wanneer ik een langere tijd alleen ben vind ik het heel fijn om die troep even te laten voor wat het is.

Geef een reactie