Vakantie 2020

Eindelijk is hier de vakantie blog!

We hadden voor vijf dagen een 6-persoonshuisje geboekt bij droomparken Beekbergen. Onze vakantie begon met een bezoekje aan de huisarts omdat Evelyn een dubbele oogleden ontsteking had. Ze kreeg een antibioticazalf mee die we dagelijks op haar oogleden moesten smeren. De eerste keer vond ze dit wat eng. Maar ze liet het na een uitleg steeds heel goed toe en vond het na twee keer smeren helemaal niet erg meer. We hebben de zalf 10 dagen gebruikt.

Beekbergen

Helaas waren de 6-persoonshuisjes al verzegd.(haha) Blijkbaar was er en dubbele boeking. Dus kregen we een twaalf persoonshuisje!!! Een super luxe huisje met twee badkamers. Voor ons drieën was het lekker groot. Droomparken heeft het voor ons goed opgelost. We hebben ons prima vermaakt in Arnhem, Apeldoorn en Zutphen. We hebben er een rustige week van gemaakt. We zijn naar Burgerszoo in Arnhem geweest. Een mooie dierentuin met een groot aquarium. En kinderboerderij “De Maten” in Apeldoorn. Op het park zelf konden we zwemmen. Al vond Evelyn het water wel een beetje koud. We hebben gekeken op een Beekbergen treinstation. En natuurlijk bij de Loenense waterval. In Apeldoorn hebben we nog even een matrasje gekocht voor het campingbedje. Op Instagram kun je volgen wat wij doen en kun je de foto’s terug vinden van de vakantie.

Eenmaal thuis wilde ik nog even gaan wandelen in een natuurgebied hier vlakbij maar omdat het daar erg druk was (het was ook erg warm) ben ik weer terug gereden en hebben we een zwembadje in de tuin gezet.

Inmiddels zijn we weer aan het werk. Ik ben meer uren gaan werken waardoor de site ook wat stil is komen te liggen. Inmiddels is het contract omgezet naar een vast contract. (Jeeej) En we zijn onze woning aan het opknappen zodat we deze in het nieuwe jaar misschien wel gaan verkopen. En daar kom ik later nog eens op terug.

Blogs september 2019

Ook deel 2 staat online

Geef een reactie