Wat zit er in mijn luiertas?

Wat ik belangrijk vindt; Toen ik naar een luiertas ging kijken had ik me even verdiept in wat de recensies waren en wat anderen handig vonden. Een tas moest veel vakken hebben. Ik ben er inmiddels achter waarom dit handig is. Ik ben zo’n persoon die altijd alles kwijt is. En met een baby heb je best veel spulletjes in alle kleuren en maten. Ook kleine spulletjes die heel makkelijk kwijt te raken zijn.

Maar wat doe je er dan allemaal in?

 1. Dit is een lijst van wat ik er allemaal in heb als ik een hele dag weg ga:
 2. Een speen, waarom weet ik niet want onze dochter heeft helemaal niks met spenen en spuugt ze direct uit. Maar hij zit er in.
 3. Billenzalf, zo’n handig klein potje Sudocréme die je wel eens bij een bestelling krijgt. En niet veel ruimte neemt in je luiertas. En waar ik dus ook altijd naar moet zoeken omdat ik het gewoon erin gooi.
 4. Luiers.
 5. Extra kleertjes voor als alles vies en/of nat is.
 6. Voeding, ik geef geen borstvoeding. Bij de Hema heb ik een melkpoedertoren gekocht. Dat zijn losse bakjes waarin mooi 1 voeding past.
 7. Fles.
 8. Potje/bakje fruit of warm eten.
 9. Thermosfles water.
 10. Spuugdoekjes.
 11. Verschoonmatje.
 12. Zonnebrandcrème. Ik had nog van die kleine zakjes liggen.
 13. Speeltje/ bijtring.
 14. En nu ze een half jaar is een koekje/ iets anders en een flesje drinken.

Als we maar even weg zijn neem ik geen thermosfles mee. De rest zit er wel standaard in. Het merk van de tas weet ik niet meer. En volgens de site is deze inmiddels ook niet meer te koop. De tas die er het meeste op lijkt is de Ralph Boyer Bag Beau Black. En is nu in de aanbieding voor E49,95.

Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten of andere dingen. Laat gerust een reactie achter op de site. En je krijgt zo snel mogelijk een antwoord!

Geef een reactie