Zomer en hydrofiele slaapzak

Na een blog-pauze is het weer tijd voor een nieuwe blog. We hebben een top vakantie gehad. Het boeken had nog wel wat “voeten in de aarde” zoals ze dat noemen maar we hebben geboekt waar nog plek was… Dankzij corona lijkt alles volgeboekt… Later meer over de vakantie. 

Zoals in de vorige blog te lezen hebben we een nieuw campingbedje gekocht. Deze bevalt ons super goed! En nu de zomer is los gebarsten met temperaturen van 30 graden en hoger was het een must om de hydrofiele slaapzak aan te schaffen. 

Hydrofiele slaapzak

Wat ben ik (maar vooral Evelyn) blij dat er hydrofiele slaapzakken bestaan! Ze zijn lekker dun. Daardoor zijn ze snel weer droog na het wassen. En ze zijn van katoen dus lekker luchtig zodat ze met deze warmte ook aan kunnen. Ze kosten gemiddeld 20 – 25 euro. Wij hebben er gelijk twee gekocht. Als ik geen slaapzak aan zou doen klimt ze probleemloos uit het ledikant. Er zullen vast peuter van net twee zijn die wel in een groot bed kunnen maar onze peuter is daar nog niet aan toe. Ik doe haar dus alleen een luier aan en daarover de nieuwe hydrofiele slaapzak. We zetten de ventilator aan en ze slaapt als een roosje… Als je deze nog niet hebt… Ik raad ze iedereen aan. Deze hebben wij gekocht en ze bevallen prima!

Dit zijn de laatste dagen van de vakantie vanaf volgende week gaan we weer in het oude ritme verder. 

Geef een reactie