Zwanger van de tweede!

Dinsdag 23 februari

Vanmorgen heb ik een test gedaan….

En het was weer in 1 keer raak. 3,5 jaar geleden deed ik alléén de test. Nu heb ik de test direct onder Jeroens neus gedrukt…

Kwaaltjes

05-04-2021

Ik moet zeggen dat ik al bekkenklachten had, meer dan voor heen. Na de zwangerschap van Evelyn ben ik nooit meer helemaal klachtenvrij geweest maar was er wel prima mee te leven. Nu voelde ik bij de simpelste beweging weer een steek in mijn rug waardoor ik eigenlijk al een vermoeden had. Daar naast heb ik ook weer pijnlijke borsten, precies als bij de eerste zwangerschap. Daarom ben ik weer begonnen met fysio.

De zwangerschapstest die ik als eerste heb gebruikt was van de action en al ruim een jaar over datum. (maar dat maakte niet uit) Deze was heel duidelijk positief. De zelfde middag heb ik een Clearblue test bij de Kruidvat gehaald. (zie foto) Ook de misselijkheid is weer begonnen maar alle klachten zijn wel minder erg dan bij de 1e zwangerschap.

Datum

De uitgerekende datum zal begin november zijn. Inmiddels heb ik de 1e echo gehad en vandaag 12 april 2021 staat de 2e echo op de planning. We hebben de combinatietest weer aangevraagd. En tijdens de intake die tegenwoordig telefonisch plaats vindt hebben we alvast wat punten van de bevalling besproken. Zoals het vast zitten van de placenta. Ik heb ook aangegeven dat ik geen borstvoeding meer ga geven, er mag alleen aangelegd worden wanneer het er op lijkt dat de placenta weer niet binnen een uur komt. Puur vanwege de hormonen die er voor kunnen zorgen dat het toch nog zonder operatie lukt.

Ik op Insta even een update doen van de 12-weken echo. Dus hou dit in de gaten!

Geef een reactie